Pártoló tagság

Ha igazán jó fej akarsz lenni, lépj be az egyesületünkbe mint pártoló tag. Az általad fizetett éves tagdíj nagyon sokat jelentene az egyesületünk számára! Tudnánk fizetni a működési költségeinket, felszerelést vásárolni vagy olyan képzésekre beíratni a tagjainkat amelyek pénzbe kerülnek. Mi önkéntesek vagyunk, egy fillért nem kapunk a munkánkért, sőt még magunk is tagdíjat fizetünk valamint minden költséget a saját zsebünkből fizetünk. De a zsebeink nem korlátlanok, és igazán nagy segítség lenne ha beszállnál.

Miért legyél pártoló tag?


Mindez csupán évi

25 000 HUF -ért


Hogyan jelentkezzél:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk. Az elküldés után lehetőséged van a STRIPE rendszerén kifizetni a tagsági díjat (a megjelenő köszönő szövegben klikk a BEFIZETÉS feliratra) VAGY megvárod, ameddig a pártoló tagságodat rögzítjük az Egyesulet.hu rendszerében és kiküldjük neked a tagság aktiválásához az emailt. Utána, az egyesulet.hu rendszerében lehetőséged lesz vagy OTP Simple Pay -el vagy a megadott adatok alapján átutalással fizetni.


Nev

Email cim

Telefonszam

Szuletesi hely, datum

Lakcim

Üzenet

Üdv a Börzsöny Speciális Mentő Egyesület pártoló tagjai között! Itt tudod befizetni az éves tagdíjat BEFIZETÉS vagy várd meg míg rögzítjük az adataidat az Egyesuletonline.hu-oldalon és onnan kapsz átutaláshoz szükséges infókat vagy ott tudsz Simple PAY-el fizetni.
Valami nem jó, kérlek próbáld meg újra

Üdvözlünk a Börzsöny Speciális Mentők Egyesület pártoló tagjai között.