Baleset Verőcén (2023.06.25.) - 20230625


Rekordidő alatt a helyszínre érkezett Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat egysége egy Verőcei közlekedési balesethez. Az ügyeletben lévő hegyimentők (akik egyben önkéntes tűzoltók) vasárnap délután egy verőcei cukrászdába tértek be egy jól megérdemelt verőcei szilvás süteményre, amikor riasztást kaptak a Pest Megyei Katasztrófavédelem ügyeletétől egy verőcei közlekedési balesethez. A riasztási adatok alapján a cukrászdától néhány lépésnyire három autó egymásba csúszott.

Az egység tagjai így alig tíz másodperccel a riasztást követően már jelentették az ügyeletnek, hogy a helyszínen vannak ? Szerencsére a balesetben személy sérülés nem történt azonban a Börzsöny Speciális Mentő- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai azonnal áramtalanítottak az érintett gépjárműveket. A váci hivatásos tűzoltóság és a rendőrség megérkezéséig pedig gondoskodtak a helyszín biztosításával valamint a forgalom egy sávon történő váltott tereléséről.


Baleset Verőcén (2023.06.25.) - Article800 BSM 002

Kiemelt támogatót keresünk!

A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot kiemelt támogatót keres, olyan céget vagy magánszemélyt aki egy mentésre alkalmas terepjárót tud adományozni a hegyimentőknek!

OLVASOM

Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue