Bringás sérült az OKT-n Kisinócnál (2023.07.07.) - kisinoc 20230707


Különböző sérüléseket szenvedett az a bringás, aki társaival Nagy-hideg-hegytől tekert Kisinóc irányában az OKT-n és elesett a biciklijével körülbelül másfél kilométerre Kisinoctól. A középkorú férfi két barátjával tekert a Börzsönyben amikor a baleset bekövetkezett. Az esését követően az egyik társa mellette maradt és elkezdte ellátni a sérüléseit, míg a másik társa elindult segítséget kérni. A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot Némethné Pintér Csilla - Szokolya polgármesterre - értesítette és az szervezet egyik szokolyai tagja azonnal elindult terepjáróval a helyszínre. Kollégánk Kisinócnál felvette a terepjáróba a helyszínre érkezett Országos Mentőszolgálat egyik munkatársát és sikeresen elvitte a baleset helyszínére. A helyszíni ellátást követően a Hegyimentő Szolgálat a sérültet és a mentőst is a parkolóban várakozó mentőautóhoz szállította.
A mentők a sérültet a váci kórházba szállították a további kivizsgálások és ellátás céljából. A sérült társainak pedig gratulálunk a talpraesettséghez ahogyan a társuk mentését megszervezték!


Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue