Súlyos biciklis sérült Zebegénynél (2023.08.20.) - 20230820 1 mentes


A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez érkezett a riasztás vasárnap délután, miszerint egy középkorú külföldi hölgy eldőlt a biciklijével Zebegény közelében. A bejelentés alapján a hölgy egy meredek domboldalon feküdt és súlyosabban megsérült.
A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltók a Váci Hivatásos Tűzoltóságot, valamint a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot is értesítették, mivel feltételezhető volt, hogy nehéz terepről kell a sérültet lehozni.

Súlyos biciklis sérült Zebegénynél (2023.08.20.) - 20230820 2 mentes

A helyszínre érkező hivatásos és önkéntes egységek a sérültet egy meredek domboldalon találták meg. Az időközben kiérkezett Országos Mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy a hölgy feltehetően combnyaktörést szenvedett, és a szállítását nagyon óvatosan kell megoldani. A meredek domboldalon kötelek segítségével cipelték le a hivatásos és önkéntes egységek a sérült hölgyet a mentőautóig.
A mentősök a sérültet a váci kórházba szállították további vizsgálatok és ellátás céljából.


Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue