Sikeres javítási munkálatok a csoványosi kilátón (2023.06.14.) - Article800 BSM CsovanyosAlpin 002


A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat ipari alpinistái csütörtökön sikeresen elvégezték a Csóványos kilátó javítási munkálatait. Az Ipoly-Erdő Zrt. még múlt hét pénteken volt kénytelen bezárni a kilátót a látogatok elől, mivel a torony villámvédelmi rendszere megrongálódott.
A szükséges alkatrészek beszerzése miatt nem volt lehetőség azonnali javításra, így sajnos a múlt hétvégén a kirándulók nem tudtak gyönyörködni a börzsönyi kilátásban a toronyból.
A hegyimentő szolgálat ipari alpinista tagjai csütörtök reggel láttak neki a károk felszámolásának. A munkálatok idejére a hegyimentők és az Ipoly-Erdő Zrt. munkatársai biztonsági okokból lezárták az egész csóványosi kilátó környékét. A javítási munkálatok kora délután fejeződtek be, ami után a torony ismét megnyitásra került.

Jó túrázást mindenkinek! ?


Sikeres javítási munkálatok a csoványosi kilátón (2023.06.14.) - Article800 BSM 002

Kiemelt támogatót keresünk!

A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot kiemelt támogatót keres, olyan céget vagy magánszemélyt aki egy mentésre alkalmas terepjárót tud adományozni a hegyimentőknek!

OLVASOM

Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue