Súlyos sérült Szokolyán (2023.06.04.) - szokolya 20230604 baleset


A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat egysége vasárnap délután öt órakor egy földön fekvő sérültet észlelt Szokolya külterületén, alig pár száz méterre a településtől Királyrét irányában. A sérülései és az elhelyezése alapján a hegyimentők gázolásra gyanakodtak, és azonnal megkezdték az ellátását és gondoskodtak a feltehetően gerincsérült hölgy stabilizálásáról az Országos Mentőszolgálat megérkezéséig.
A helyszínen nem volt olyan szemtanú, aki közvetlen információt tudott volna adni arról, hogyan keletkeztek a hölgy sérülései. A hegyimentők értesítették a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot és a rendőrjárőrök megérkezéséig gondoskodtak a helyszín biztosításáról és a forgalom terelésérők.

A helyszínre gyorsan kiérkezett Országos Mentőszolgálat esetkocsija és sérült ellátást követően a hegyimentők segítettek a sérült hordágyba helyezésében. Az Mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította további vizsgálatokra és ellátásra. A körülmények kivizsgálását a Rendőrség megkezdte.


Súlyos sérült Szokolyán (2023.06.04.) - Article800 BSM 002

Kiemelt támogatót keresünk!

A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot kiemelt támogatót keres, olyan céget vagy magánszemélyt aki egy mentésre alkalmas terepjárót tud adományozni a hegyimentőknek!

OLVASOM

Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue