A RUNaway WTF Börzsöny futóversenyen biztosítottunk (2023.05.01.) - runawya wtf borzsony 2023


Több mint 500 futó indult a RUNaway WTF Börzsöny 2023 futóversenyen, hat különböző terepen. A három aszfalt és három terep táv mindegyik Királyrétről indult és Királyrétre is érkezett vissza, A Börzsöny Speciális Mentő Egyesület (Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat) két gyalogos egysége a Csóványoson és Foltán keresztnél állt készenlétben, hogy a környéken előforduló esetleges balesetekre gyorsan reagáljanak. A szolgálat járműves egysége pedig Királyréten helyezkedett készenlétbe, hogy szükség esetében akár Nagy-hideg-hegy akár Csóványos irányában gyorsan tudjon indulni.
Szerencsére semmilyen olyan esemény nem történt a futóversenyen amihez szükség lett volna a hegyimentők beavatkozására, ám a verseny közben riasztotta az Országos Mentőszolgálat a járműves egységünket a Kálmán kaszálóhoz történt balesethez. Elnézést kérünk azoktól a futóktól, akiket esetleg megzavart a helyszínre igyekvő rendőrségi, mentőszolgálati és hegyimentő járművek.
Köszönjük minden futónak, aki úgy döntött, hogy a versenychip letétdíját adományként az egyesületünknek ajánlja fel!
fotó: RUNaway Facebook oldala


A RUNaway WTF Börzsöny futóversenyen biztosítottunk (2023.05.01.) - Article800 BSM 002

Kiemelt támogatót keresünk!

A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatot kiemelt támogatót keres, olyan céget vagy magánszemélyt aki egy mentésre alkalmas terepjárót tud adományozni a hegyimentőknek!

OLVASOM

Önkéntesek vagyunk, fizetség nélkül szolgálunk. Minden kiadást a saját zsebünkből fedezünk, eddig nem részesültünk állami támogatásban. Légy jó fej, és segítsd az egyesület működését.




meteoblue